EXPERT IN
VERWARMING EN SANITAIR

Trouw aan onze eerste roeping kan je nog steeds op ons rekenen voor alle vragen en problemen met verwarming en sanitair. Laat ons je zorgen uit handen nemen voor het plaatsen, het onderhouden en het herstellen van je toestellen. Onze vakmannen hebben de juiste ervaring en jij ontvangt de nodige attesten. De natuur vaart er wel bij en ook jouw portemonnee is tevreden.

Vertrouw daarom op Borremans als expert inzake centrale verwarming en sanitair. Naast de verkoop van kwalitatieve toestellen bieden we professioneel advies, technische ondersteuning, installatie en nazorg! Dit alles aan zeer scherpe prijzen! 

Aarzel dus niet en neem vrijblijvend contact op!

Bekijk alle realisaties

installatie, herstelling en onderhoud van uw centrale verwarming

Ons team aan experts staat klaar voor installatie, herstelling en onderhoud van alle sanitair en centrale verwarming. Ook voor een volledige badkamerrenovatie of wellness thuis kan u bij ons terecht.

Wij staan gekend voor vakmanschap, onze uitmuntende klantenservice, hoogstaande kwaliteit, persoonlijke dienstverlening en dienst na verkoop.

U kan dus ook bij ons terecht voor al uw onderhoud of herstellingen.

GETUIGENISSEN van onze klanten

Fam. Grieten
Lees verder
Heel lang van gedroomd maar nu realiteit. Dankjewel om onze badkamer om te toveren tot een juweel, jullie service en diensten zijn van begin tot einde uitmuntend!
Walter en Nicole
Lees verder
“Deze mensen weten duidelijk wat het betekend om hun klanten te verwennen, zij maken je badkamer dromen helemaal waar.”
Chris en Sandra
Lees verder
“Wij zijn tevreden van de samenwerking. Alle afspraken werden nageleefd. Bovendien waren de werkmannen aangenaam en altijd bereid om uitleg te geven en te luisteren naar onze wensen.”
Carine
Lees verder
“Prachtig werk geleverd. Service 100/100. Merci.”
Ann
Lees verder
Zéér goed, proper en netjes werk. Een aanrader voor een renovatie.
Martine
Lees verder
“Zeer correcte afhandeling van de werken. Vlotte, eerlijke communicatie. Top bedrijf!”
Britta
Lees verder
“Er wordt tijd genomen om al je wensen netjes uit te werken, zeer verzorgde afwerking. Heel tevreden over de werkwijze en het resultaat!”
Bart
Lees verder
“Onze oude radiatoren werden op een snelle en goede manier vervangen. Stipt op tijd, vriendelijk en correct. Topervaring!”
Heleen
Lees verder
Superblij met onze nieuwe badkamer! Echt vakmanschap en prima service. Dankjewel!
Vorige
Volgende

een GROTE EXPERTISE IN sanitair

Borremans is erkend verwarmingsinstallateur en sanitair installateur in de brede regio van Hoogstraten, met onder andere deze gemeentes: Rijkevorsel, Turnhout, Brecht, Wuustwezel, Beerse, Malle…

Bij ons kan u rekenen op vakkundig uitgevoerde werken. Onze adviseurs en plaatsers zijn uitstekend opgeleid en staan al lang genoeg in het vak om zelfzeker uw droom tot leven te brengen.

Vertrekkend vanuit uw wensen, verwachtingen en budget bieden wij u een ruime keuze aan toestellen, materialen en mogelijkheden. Gecombineerd met ons oog op detail zorgen wij voor een perfect afgewerkt resultaat, zodat u meteen kan genieten van uw sanitaire installatie.  

 

 

BEZOEK ONZE
RUIME SHOWROOM

Geniet van een ontspannen bezoek aan onze ruime showroom en ontdek een ruim assortiment aan kranen, douches, baden, toiletten,  accessoires en meer!

Krijg advies en begeleiding bij je keuze. Als badkamer installateur en expert in verwarming en sanitair coachen we je graag bij het maken van de juiste keuzes. Naast de vrijwel eindeloze mogelijkheden in ons assortiment bieden we ook maatwerk.