Wij realiseren
Jouw droombadkamer

Je badkamer is niet zomaar een plekje in huis. Een mooie badkamer brengt quality time, rust en gezelligheid. En daar werken wij tijdens de realisatie graag aan mee. We nemen al je zorgen uit handen en bieden het resultaat waar je van droomde. Wij zorgen voor het totale plaatje, zowel afbraak als volledige opbouw, terwijl jouw vast aanspreekpunt het ganse project kort opvolgt.

Bekijk alle realisaties

IN JOUW BADKAMER IS HET ALLE DAGEN GENIETEN

Die opvolging start al bij het eerste contact. We luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat, binnen het afgesproken budget. Dankzij een 3D-tekening krijg je al een realistisch resultaat. Ook de zoektocht naar de juiste materialen doen we samen. Kwaliteit staat hier vooraan, welke stijl je ook kiest. Onze vakmannen zorgen voor de rest. Zij hebben de nodige ervaring om de uitvoering tot in de perfectie af te werken.  

EEN BADKAMER ontwerp OP MAAT VAN JE DROMEN!

Onze eigen binnenhuis architect staat je bij in het ontwerp van een badkamer of wellness op maat van je dromen.

Aan de hand van de gewenste stijl, de indeling van de ruimte en het beschikbare budget maakt onze binnenhuis architect een prachtig 3D ontwerp. Zo bent u zeker dat je badkamer of wellness exact in lijn is met je wensen én je kan wegdromen van het eindresultaat!

Bovendien zal onze binnenhuis architect advies geven inzake gebruik van materialen en kleuren en accenten. Zo krijgt jouw badkamer de perfecte  accenten en wordt je droom werkelijkheid.

BEZOEK ONZE
RUIME SHOWROOM

Geniet van een ontspannen bezoek aan onze ruime showroom en ontdek een ruim assortiment aan kranen, douches, baden, toiletten,  accessoires en meer die jouw droombadkamer vorm zullen geven!

Krijg advies en begeleiding bij je keuze. Als badkamer installateur en expert in wellness coachen we je graag bij het maken van de juiste keuzes. Naast de vrijwel eindeloze mogelijkheden in ons assortiment bieden we ook maatwerk.

EEN VOLLEDIGE BADKAMER RENOVATIE zonder zorgen

Geen zin in stress of zorgen tijdens de renovatie van je badkamer? Dankzij onze unieke aanpak zorgen wij er voor dat alles vlot verloopt, zodat jij kan genieten van je droom badkamer in de kortst mogelijke tijd.

Om deze belofte waar te maken vertrekken we vanuit een 3D ontwerp, gemaakt door onze eigen binnenhuis architect. Dit ontwerp wordt volledig op maat gemaakt en wordt aangepast tot het volledig in lijn is met jullie wensen. Vervolgens gebruiken onze plaatsers dit ontwerp om alle werken uit te voeren. Zo is het eindresultaat gegarandeerd in lijn met de verwachting.  Door alles op te volgen via dit proces, staan we garant voor een naadloze oplevering van jouw project.

GETUIGENISSEN van onze klanten

Fam. Grieten
Lees verder
Heel lang van gedroomd maar nu realiteit. Dankjewel om onze badkamer om te toveren tot een juweel, jullie service en diensten zijn van begin tot einde uitmuntend!
Walter en Nicole
Lees verder
“Deze mensen weten duidelijk wat het betekend om hun klanten te verwennen, zij maken je badkamer dromen helemaal waar.”
Chris en Sandra
Lees verder
“Wij zijn tevreden van de samenwerking. Alle afspraken werden nageleefd. Bovendien waren de werkmannen aangenaam en altijd bereid om uitleg te geven en te luisteren naar onze wensen.”
Carine
Lees verder
“Prachtig werk geleverd. Service 100/100. Merci.”
Ann
Lees verder
Zéér goed, proper en netjes werk. Een aanrader voor een renovatie.
Martine
Lees verder
“Zeer correcte afhandeling van de werken. Vlotte, eerlijke communicatie. Top bedrijf!”
Britta
Lees verder
“Er wordt tijd genomen om al je wensen netjes uit te werken, zeer verzorgde afwerking. Heel tevreden over de werkwijze en het resultaat!”
Bart
Lees verder
“Onze oude radiatoren werden op een snelle en goede manier vervangen. Stipt op tijd, vriendelijk en correct. Topervaring!”
Heleen
Lees verder
Superblij met onze nieuwe badkamer! Echt vakmanschap en prima service. Dankjewel!
Vorige
Volgende