DESKUNDIG ADVIES EN PRACHTIG ONTWERP
DOOR ONZE BINNENHUIS ARCHITECTen

Bij het verbouwen of renoveren van een badkamer is een interieurarchitect of binnenhuisarchitect onmisbaar. Door gebruik te maken van professioneel advies door onze binnenhuisarchitect zorgt je niet alleen voor een stijlvol ontwerp, maar geniet je meteen van begeleiding op maat die je helpt bij je keuzes qua toestellen, materiaal en kleuren. 

Via een 3D ontwerp kan je je meteen inleven in de ruimte en krijg je beter zicht op de indeling. Op die manier staan we garant voor een inrichting van uw woning exact in overeenstemming met je wensen.

De jarenlange ervaring van onze interieurarchitect of binnenhuisarchitect zorgt voor objectief en professioneel advies die je zorgen weg zullen nemen en een prachtig resultaat garandeert.

Bekijk alle realisaties

op onze interieurarchitecten
kan je rekenen!

Onze binnenhuisarchitect staat altijd voor je klaar en is jouw aanspreekpunt betreffende het ontwerp van je project. 

Deze interieurarchitect kan je begeleiden bij je verbouwplannen, 3D plannen maken, advies geven bij het kiezen van het juiste materiaal, advies geven in verband met de afwerking en zoveel meer!

Aarzel dus niet en neem contact op!

GETUIGENISSEN van onze klanten

Fam. Grieten
Lees verder
Heel lang van gedroomd maar nu realiteit. Dankjewel om onze badkamer om te toveren tot een juweel, jullie service en diensten zijn van begin tot einde uitmuntend!
Walter en Nicole
Lees verder
“Deze mensen weten duidelijk wat het betekend om hun klanten te verwennen, zij maken je badkamer dromen helemaal waar.”
Chris en Sandra
Lees verder
“Wij zijn tevreden van de samenwerking. Alle afspraken werden nageleefd. Bovendien waren de werkmannen aangenaam en altijd bereid om uitleg te geven en te luisteren naar onze wensen.”
Carine
Lees verder
“Prachtig werk geleverd. Service 100/100. Merci.”
Ann
Lees verder
Zéér goed, proper en netjes werk. Een aanrader voor een renovatie.
Martine
Lees verder
“Zeer correcte afhandeling van de werken. Vlotte, eerlijke communicatie. Top bedrijf!”
Britta
Lees verder
“Er wordt tijd genomen om al je wensen netjes uit te werken, zeer verzorgde afwerking. Heel tevreden over de werkwijze en het resultaat!”
Bart
Lees verder
“Onze oude radiatoren werden op een snelle en goede manier vervangen. Stipt op tijd, vriendelijk en correct. Topervaring!”
Heleen
Lees verder
Superblij met onze nieuwe badkamer! Echt vakmanschap en prima service. Dankjewel!
Vorige
Volgende

BEZOEK ONZE
RUIME SHOWROOM

Geniet van een ontspannen bezoek aan onze ruime showroom en ontdek een ruim assortiment aan kranen, douches, baden, toiletten,  accessoires en meer die jouw droombadkamer vorm zullen geven!

Krijg advies en begeleiding bij je keuze. Als badkamer installateur en expert in wellness coachen we je graag bij het maken van de juiste keuzes. Naast de vrijwel eindeloze mogelijkheden in ons assortiment bieden we ook maatwerk.