BADKAMER RENOVATIE
IN WUUSTWEZEL

Wil je je oude badkamer of sanitair vernieuwen en binnenkort douchen in een comfortabele inloopdouche? Of wil je graag je tegels veranderen of je badkamermeubels aanpakken? Bij Borremans ben je aan het juiste adres. Als erkend badkamerinstallateur staan wij garant voor de badkamer van jouw dromen in de regio van Wuustwezel!

Bekijk alle realisaties

ENKELE GETUIGENISSEN VAN ONZE KLANTEN UIT DE REGIO WUUSTWEZEL

John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Vorige
Volgende

BORREMANS is uw expert op gebied van badkamer renovatie in DE REGIO WUUSTWEZEL

Die expertise start al bij het eerste contact. We luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat, binnen het afgesproken budget. Dankzij een 3D-tekening en onze totaalprojecten krijg je al een realistisch resultaat. Ook de zoektocht naar de juiste materialen doen we samen. Kwaliteit staat hier vooraan, welke stijl je ook kiest. Onze vakmannen zorgen voor de rest. Zij hebben de nodige ervaring om de uitvoering tot in de perfectie af te werken.

EXTRA INFORMATIE
OM UW renovatie een succes te maken

KLIK OP LINK VOOR MEER INFO OVER:

Nieuwe badkamer of TOCH RENOVEREN?

Veel mensen vragen zich af of ze beter kiezen voor een nieuwe badkamer of toch de huidige badkamer willen renoveren.

Een complete badkamer is vaak erg duur. Daarom kies je vaak beter voor een badkamerrenovatie als alternatief. Je kies nog steeds zelf de indeling van de ruimte en de stijl van de inrichting.

Bovendien kan je bij een renovatie alles laten uitvoeren op maat van je budget. Je gaat net zover als je zelf wilt!

WAT IS EEN badkamer renovatie?

Het renoveren van je badkamer begint bij het maken van een ontwerp. Dit ontwerp combineert al jouw wensen qua stijl, indeling en ruimte in een prachtig totaalconcept. Onze binnenhuis architect begeleidt je in de keuzes voor het ontwerp van je badkamer en de badkamerinrichting, zodat jij je geen zorgen moet maken!

Wil je graag de exacte prijs voor een badkamerrenovatie in de regio van Wuustwezel weten?

Soorten badkamers

Bij de keuze van je badkamer zijn er verschillende stijlen mogelijk. Afhankelijk van de stijl van je woning en je persoonlijke smaak zijn er twee grote stijlen: een moderne badkamer of een eerder een landelijke inrichting.

De moderne badkamers zijn vaak strakker, iets lichter qua kleurgebruik en vaak minimalistisch. In veel nieuwbouw woningen geeft dit een prachtige look in het geheel!

Een landelijke badkamer maakt meer gebruik van decoratieve elementen en wordt getypeerd door een warmer kleurenpallet. Verder worden er ook meer natuurlijke materialen gebruikt.

Bij ons krijg je gratis advies over de best passende stijl voor jouw badkamer. Onze binnenhuis architect staat je graag bij. Neem dus vrijblijvend contact op!

TIPS VOOR EEN Moderne badkamer

Als je een moderne badkamer wil installeren, ben je op zoek naar een strak en tijdloos ontwerp, vergezeld van luxe en licht. Om deze elementen maximaal tot uiting te laten komen vind je hieronder enkele tips.

Combineer de lichte kleuren van je badkamer met een donker accent. Dit kan via de vloer, een meubel (bv bad) of een accentmuur. Verder is een moderne badkamer pas écht af als je slim gebruik maakt van verschillende materialen. Zo kan je ruimtes optisch groter maken, bepaalde accenten leggen en de luxe echt tot uiting laten komen!

TIPS VOOR EEN Landelijke badkamer

Als je een landelijke badkamer wil installeren, wil je keuzes maken in funcite van een warme en zachte inrichting. Om dit te verwezenlijken kan je gebruik maken van de volgende tips.

Kies voor natuurlijke materialen (hout, natuursteen etc) en combineer dit met een warm kleurenpallet. Denk bovendien goed na over de beschikbare ruimte in je badkamer. Om een echt luxueus gevoel te krijgen heb je bij een landelijke badkamer vaak iets meer ruimte nodig. Denk bijvoorbeeld aan een vrijstaand bad met een losstaande kraan. Wil je toch een landelijke badkamer in een kleinere ruimte? Dit kan, mits optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en een goed doordacht plan van aanpak. Tot slot wordt een landelijke badkamer vaak afgewerkt met decoratieve elementen die je kan verwerken in kranen, handgrepen, accessoires en andere details.  

Badkamer ontwerp laten maken

Een prachtige badkamer begint met het uitdenken van een slim en doordacht ontwerp. Als echte badkamerspecialist uit regio Wuustwezel hebben wij onze eigen binnenhuis architect die bij elk project begint met het ontwerpen van de badkamer. Naast het vormgeven van jullie voorkeur zorgt onze binnenhuis architect ervoor dat er goed wordt nagedacht over de technische elementen, het gebruik van materialen, kleuren en comfort. Kortom, alle zorgen in verband met het maken van een perfect ontwerp voor je badkamer worden uit handen genomen!  

Het 3D ontwerp dat in onderling overleg wordt opgesteld geeft je een goed beeld van de ruimte na de verbouwing. Bovendien dient dit als leidraad tijdens de werken, zodat alles perfect wordt uitgevoerd zoals overeen gekomen. 

Aarzel dus niet langer en neem contact op voor gratis advies en een vrijblijvende offerte! 

Waarom kiezen voor borremans?

Borremans is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers in de regio van Wuustwezel. Verder hebben wij jarenlange ervaring in de bijkomende werken zoals totaalconcepten, loodgieterij, elektriciteit en sanitair. 

Bovendien heeft ons team een eigen binnenhuis architect en ontwerper. Dit garandeert dat de werken volledig binnen uw budget en naar uw wensen worden uitgevoerd!

 

Aarzel dus niet en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

WAT KOST EEN BADKAMER RENOVATIE?

De prijs van de renovatie van je badkamer is moeilijk op voorhand vast te leggen en is afhankelijk van verschillende elementen, waarvan de belangrijkste 4 hieronder worden toegelicht:

TYPE RENOVATIE

Er is een groot verschil tussen een volledige afbraak en heropbouw en het opfrissen van enkele elementen.

GROOTTE VAN DE BADKAMER

Vanzelfsprekend is de oppervlakte van de badkamer een bepalende factor bij de kostprijs. Een klein toilet renoveren is niet te vergelijken met de inrichting van een luxueuze landelijke badkamer.

KEUZE VAN MATERIALEN

Sommige materialen zijn een flink stuk duurder. Daarom wordt er door onze binnenhuis architect goed nagedacht over welke materialen gewenst zijn in functie van de stijl van de badkamer en het beschikbare budget.

SANITAIRE INSTALLATIES

De prijzen van een bad, toilet of douche zijn heel uiteenlopend in functie van het merk en de kwaliteit. Bij Borremans zorgen we ervoor dat we enkel met hoog kwalitatief materiaal werken, binnen elk budget.

Wil je graag weten wat jouw badkamer renovatie zou kosten? Neem dan vrijblijvend contact op!

premie badkamer renovatie

Door gebruik te maken van een erkende badkamer installateur in Wuustwezel zoals Borremans, maak je mogelijk aanspraak op een premie voor de renovatie van je badkamer.

Een van de opties is de renovatiepremie. Via deze premie kan je mogelijk een gedeelte van de kosten voor de renovatie weer terugkrijgen. Op  vlaanderen.be lees je hier alles over. Zo krijg je onder andere informatie over de voorwaarden en hoe hoog de premiebedragen zijn.

Een andere mogelijkheid is de aanpassingspremie. Deze premie is speciaal voor senioren, ouder dan 65 jaar, voor het aanpassen van een badkamer. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het factuurbedrag, uw inkomen en wat u laat aanpassen. Ga naar  wonenvlaanderen.be voor meer informatie.

Neem 
Contact op